31.7.08

Φεστιβάλ Αρδα στις Καστανιές


Συνεχίζεται το Φεστιβάλ Αρδα, που πραγματοποιείται για 14η συνεχή χρονιά και φιλοξενεί γύρω από τις όχθες του ομώνυμου ποταμού συναυλίες, παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους και άλλες εκδηλώσεις.

Δεύτερη μέρα σήμερα και κάνουν την εμφάνισή τους στην κεντρική σκηνή η Ελενα Παπαρίζου, ο Μάνος Πυροβολάκης, οι Μικρο, οι Stavento και ο Ευριπίδης Νικολίδης. Oσο για την συνέχεια;
Την 1 Αυγούστου θα παρακολουθήσουμε τις συναυλίες του Πάνου Κατσιμίχα, του Μάνου Ξυδούς, του Γιάννη Κούτρα και των συγκροτημάτων «Μωρά στη φωτιά», "Υπόγεια Ρεύματα", "Σύμπτωμα".

Το Σάββατο έρχονται στον Αρδα ο Γιάννης Πάριος, Χάρης Βαρθακούρης και οι Domenica. Η τελευταία μέρα του Φεστιβάλ κλείνει με τις συναυλίες της Δέσποινας Βανδή, των Β.BUG και του συγκροτήματος "Ταξιδιώτες της Ψυχής". Ολα αυτά στην κεντρική σκηνή...
Το πάρτι όμως δεν σταματάει εδώ.

Λίγο πιο δίπλα σε μια δεύτερη σκηνή, την γνωστή ως «Νησίδα» νέοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα μας κρατάνε συντροφιά όλες τις μέρες του Φεστιβάλ ταξιδεύοντας μας στις δικές τους μουσικές. Και φυσικά μην ξεχνάμε και τις παράλληλες εκδηλώσεις όπως ... Αγώνες 5x5, ποδηλατοδρομία, δράσεις στο ποτάμι από τη Riverland, επίδειξη 4x4, αγώνες Τοξοβολίας, ανοικτό Τουρνουά Σκάκι "Rapid" και πολλά άλλα που θα ζήσουν από κοντά όσοι παραβρεθούν αυτές τις μέρες στο Φεστιβάλ Αρδα 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: