30.7.08

Θέρμης Δρώμενα 2008


Τα Θέρμης Δρώμενα είναι ο καθιερωμένος πολιτιστικός θεσμός που διοργανώνει ο Δήμος Θέρμης από 20 Αυγούστου έως 5 Σεπτέμβρη και αποτελεί ένα από τα σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα του Νομού Θεσσαλονίκης.

Οι εκδηλώσεις δεν εξαντλούνται στην απλή διοργάνωση μιας σειράς συναυλιών. Φιλοδοξία της δημοτικής αρχής είναι κάθε γωνιά του δήμου να μετατραπεί σε εστία παραγωγής πολιτισμού.

Για φέτος ετοίμασαν μοναδικές συναυλίες: στο Φράγμα της Θέρμης ο Διονύσης Σαββόπουλος με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, η μεγάλη συναυλία για τους πρόσφυγες της Θεσσαλονίκης με τους Taraf de Haidouks και το Χρήστο Θηβαίο και πολλά άλλα.

Στη γιορτή σταφυλιού στο Νέο Ρύσιο ο Αγάθωνας σε όμορφες λαϊκές στιγμές, στη Θέρμη η μοναδική Αρετή Κετιμέ με τους αδελφούς Παπαεμμανουήλ.

Παραστάσεις καραγκιόζη και κουκλοθέατρου, εκδηλώσεις περιβαλλοντολογικού πολιτισμού, γιορτή ανακύκλωσης για τους μικρούς μας φίλους, γιορτή νεολαίας με φεστιβάλ γκράφιτι και διαγωνισμό συγκροτημάτων, θέατρο, ανοικτές εκδηλώσεις για όλους σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.


Δείτε το πρόγραμμα :


(goculture)

Δεν υπάρχουν σχόλια: